Flamborough Head
ProgFarm 2004

ProgFarm 2004

Saturday November 6

De Harmsdobbe, Bakkeveen, Holland

PFlogoGIF

PF04pics

– I have to say many,many thanks for this wonderful day in paradise on progfarm 2004. My two progfriends from cologne feel the same.

– It was the first time for us, to stay at this ‘heartily’ progfarm and we are sure to come back next year – 150 percent. ALL THE BEST – see and hear you next year. (W. Germany)

– Ik wil jullie nog even laten weten dat wij een fantastische dag hebben gehad gisteren. Wat een sfeer en opkomst. Geweldig! …….Nogmaals bedankt en niet in de laatste plaats voor het gastvrije onthaal. Complimenten aan de koks voor de heerlijke nassi. Wat mij betreft tot volgende jaar  (R. Holland)

– Ik was weer enorm onder de indruk van de hoge kwaliteit bands en muzikanten die er speelden. Als Apeldoorner kende ik alleen Mangrove, die naar mijn smaak een puike opening neerzetten. Flamborough Head verraste met een goed klinkende versie van Bless the Wings van de Moody Blues. Mindgames, Tantalus en High Wheels waren voor mij alledrie ontdekkingen, waarbij de composities van Tantalus mij in ieder geval hebben verleid tot het aanschaffen van hun nieuwste CD (en die klinkt ook lekker in het laadje). ’t is dat ik eerder op de dag ook al een stapeltje CDs had aangeschaft omdat het tijd werd eens kennis te maken met Ange, le Orme, La Machera di Cera en Isildurs Bane, anders had ik van High Wheels ook nog wat meegenomen. Complimenten voor de organisatie van alweer een uitstekende editie van Progfarm! (R. Holland)

– Afgelopen zaterdag bij progfarm geweest, het was weer geweldig. Hoe jullie het voor elkaar krijgen om goede bands te krijgen ik neem mijn petje af hoor. Mangrove geweldig goed hun best gedaan erg gegroeid wat muziek betreft in Apeldoorn gezien en gehoord maar nu stukken beter. Flamborough Head wat moet ik hier nog over zeggen in een woord geweldig. Mindgames dat was lachen goede act en puike muziek. Erg genoten.Tantalus een tegen valler jammer. En als klap op de vuurpeil High Wheels ongeloofelijk wat een gitaar spel en dan die basgitaar. Ik ben even weg gegaan, maar ik was weer snel terug in de zaal om te genieten. Nog even de complimenten voor de kok en barman en dames achter de counter, broodjes en hamburgers lekker, nasi als vanouds. TOT VOLGEND JAAR EN SUCCES MET DE BAND. Een tevreden bezoeker. (F, Holland)

Harmsdobbelogobalk