Flamborough Head at pRockFest, Germany
Flamborough Head at pRockFest, Germany

Flamborough Head at pRockFest, Germany

Flamborough Head gigged at pROCKfest, a two day festival in Bunde, Germany on Saturday November 11. Line up: The Flower  Kings, Riverside, The Watch, FH, Abarax & Pendragon. A big thanks to Udo Grasekamp of Abarax for organising this excellent festival!

For photo’s and reviews please visit the pROCKfest Website.
Here some Dutch quotes from Chris Bekhuis’ review on pROCKfest: “De tweede dag van pRockfest werd geopend door onze landgenoten Flamborough Head. En ik heb het al vaker geroepen: wat blijft deze band toch groeien! De band heeft een uitstraling op het podium die past bij een geroutineerd gezelschap dat niet anders doet dan alleen maar optreden. En dan te bedenken dat deze formatie volgens mij zo langzamerhand veel meer in het buitenland heeft opgetreden dan op vaderlandse bodem. […] De band liet op het Duitse publiek een meer dan goede indruk achter wat ook kwam door het grote spelplezier dat de band uitstraalde. Ik blijf het een raadsel vinden waarom deze band niet veel meer in de gelegenheid is om in Nederland op te kunnen treden, want hun toegankelijke vorm van symfo steekt die van muzikale buren Mostly Autumn met gemak naar de kroon.” For the complete review on pROCKfest please visit the Progwereld site.

pRockFestBunde
https://www.youtube.com/watch?v=QT__uBDD43Y